Među 12 kandidata koji su se sinoć natjecali za prolazak u finale Dore, zapjevala je i Lu Dedić, kći Matije Dedića i unuka Gabi Novak i Arsena Dedića. Lu se predstavila s pjesmom "Plavi leptir", a pažnju je ukrala i njezina odjevna kombinacija.

Galerija Lu Dedić na Dori Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Modna izdanje s druge večeri Dore

Izgledala je doista elegantno u mokroj srebrnoj haljini koja je pratila liniju njezina tijela. Haljina je posebna po decentnom izrezu u području noge te po vrlo efektnim dugim rukavima koji su sezali sve do poda i njezin način učinili bajkovitim.

Nježan, a istovremeno moćan nastup upotpunila je i frizura u takozvanom wet look-u, koja je zaokružila cijelu priču. Detalji uvijek čine razliku, a Lu je za svoj nastup odabrala lagani make-up u plavim tonovima i nastupila je bez nakita - kako bi haljina bila u prvom planu.   

Trend mokrog izgleda – kako u modi, tako i u ljepoti čvrsto drži svoju popularnost, a čini se da će tako biti i u ovoj godini.

 U galariji na početku teksta pogledajte kombinacije finalistica druge večeri ovogodišnje Dore. 

Lu Dedić: Izdanje s golim trbuhom i "zapetljanim" tenisicama za zagrebačku špicu Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 6 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 4 Lu Dedić na zagrebačkoj špici - 5 +3 Lu Dedić nosi tenisice modne kuće Balenciaga Natalie Balmix: Najsjajnije izdanje s druge večeri Dore odlično se slaže uz pjesmu Natalie Balmix Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Modna izdanje s druge večeri Dore Koja finalistica s druge večeri Dore ima najbolju kombinaciju? Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Modna izdanje s druge večeri Dore Baby Lasagna: Čoker, kožnati prsluk i zanimljivi rukavi za jedno kompletno modno izdanje Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško +1 Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju