Još nas samo jedna emisija dijeli od velikog finala devete sezone Supertalenta, zabavnog showa Nove TV, koji svake nedjelje priprema svoju pozornicu za impresivne točke kandidata.

Galerija

Posljednja polufinalna emisija ponovno će nam na male ekrane donijeti dozu dobre glazbe, plesa i adrenalina.

Natjecatelje, kao i svake nedjelje, prati budno oko žirija. Među njima je i pjevačica Maja Šuput koja nas za kraj vikenda počasti svojom unikatnom i glamuroznom modnom kombinacijom. Jednu takvu kombinaciju i ove je nedjelje pripremio njezin stilist Marko Grubnić.

Za posljednju polufinalnu emisiju Maja Šuput je odjenula glamuroznu haljinu u kojoj izgleda poput Barbie princeze.

Maksi haljina u baby ružičastoj boji stoji joj kao salivena, a posebno su upečatljive blještave aplikacije koje haljinu čine još glamuroznijom.

Maja Šuput u Barbie izdanju - 1 Foto: Instagram@Maja Šuput

Gornji dio haljine poseban je po efektnim izrezima u području struka koji su naglasili Majinu figuru, a donji dio izgleda poput haljina rasplesanih princeza na dvorskom balu.

Maja je prirodnu ljepotu naglasila nude make up-om, a kosu je stilizirala u visoki konjski rep. Modni dodatci u nježnim tonovima upotpunili su cijelu kombinaciju, a posebno su se istaknule srebrne cipelice koje su potvrdile raskošni balski dojam.

Maja Šuput: Kombinacija bez greške u kojoj pjevačica izgleda poput moderne Matovilke

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale

Od najduže kose u povijesti zabavnih emisija na Novoj TV, preko perja i školjikica pa sve do izdanja u kojima izgleda poput princeze, Maja se svake nedjelje pojavi u unikatnim modnim kombinacijama koje nas oduševljavaju.

 

Maja Šuput u Barbie izdanju - 5 Foto: Instagram@Maja Šuput