Krenula je treća, a ujedno i predzadnja polufinalna emisija uživo zabavnog showa Supertalent u kojoj će devet kandidata još jednom pokazati svoje točke i pokušati osvojiti mjesto u finalu zabavnog showa Nove TV.

Galerija Maja Šuput u narančastom izdanju - 1 Maja Šuput u narančastom izdanju - 2 Maja Šuput u narančastom izdanju - 3 +1 Maja Šuput u narančastom izdanju u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta

Osim kreativnih nastupa talentiranih kandidata, svake nedjelje jedva čekamo vidjeti odjevnu kombinaciju pjevačice Maja Šuput. Njezine modne kombinacije uvijek su besprijekorne i unikatne, a u jednoj takvoj se pojavila i u današnjoj emisiji.

Majin stilisti Marko Grubnić za treću je polufinalnu emisiju pripremio midi haljinu u upečatljivoj narančastoj boji. Nabrana haljina dugih rukava pripijena je uz tijelo, a posebno je efektan izrez u obliku romba koji je na decentan način naglasio njezin dekolte.

Blještava narančasta haljina ima naglašena ramena, što nas je na trenutak vratilo u 80-e godine prošlog stoljeća kad je taj trend bio posebno popularan, a danas je Majinu kombinaciju podignuo na još višu razinu. 

Maja Šuput u narančastom izdanju - 5 Maja Šuput u narančastom izdanju u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Narančasti look upotpunili su crni detalji, od kojih se posebno istaknula trendi beretka koja Maji baš dobro stoji. Pjevačica i članica žirija uvijek iznenadi i s frizurom, a ovoga puta se odlučila na ravnu, ispeglanu kosu koja seže gotovo do poda pa Maja večeras izgleda poput moderne Matovilke. 

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale Glamurozni, uzbudljivi i unikatni kostimi Maje Šuput zvijezda su za sebe showa Supertalent U prvoj epizodi Supertalenta Maju Šuput vidjeli smo u roza kombinezonu koji je neobičan zbog toga što je sve u jednom komadu U drugoj emisiji Maja je nosila kombinezon s jednom nogavicom i jednim rukavom +2 U trećoj epizodi Maja je nosila haljinu u stilu sakoa i mega efektne čizme

Maja Šuput: Sjajna kombinacija s detaljima koji bi se svidjeli i ženama na kraljevskom dvoru Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +2 Maja Šuput

Majini kostimi obično uključuju razigrane boje, puno šljokica, perja, kristala i raskošnih perika, a ovoga je puta zasjala u nešto jednostavnijem, ali jednako glamuroznom izdanju.

  Maja Šuput u narančastom izdanju - 4 Maja Šuput u narančastom izdanju u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju