Još nas samo jedna emisija dijeli od velikog finala devete sezone Supertalenta, zabavnog showa Nove TV, koji svake nedjelje priprema svoju pozornicu za impresivne točke kandidata.

Galerija Maja Šuput u Barbie izdanju - 2 Maja Šuput u Barbie izdanju - 5 Maja Šuput u Barbie izdanju - 4 +1 Maja Šuput u Barbie izdanju za posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta

Posljednja polufinalna emisija ponovno će nam na male ekrane donijeti dozu dobre glazbe, plesa i adrenalina.

Natjecatelje, kao i svake nedjelje, prati budno oko žirija. Među njima je i pjevačica Maja Šuput koja nas za kraj vikenda počasti svojom unikatnom i glamuroznom modnom kombinacijom. Jednu takvu kombinaciju i ove je nedjelje pripremio njezin stilist Marko Grubnić.

Za posljednju polufinalnu emisiju Maja Šuput je odjenula glamuroznu haljinu u kojoj izgleda poput Barbie princeze.

Maksi haljina u baby ružičastoj boji stoji joj kao salivena, a posebno su upečatljive blještave aplikacije koje haljinu čine još glamuroznijom.

Maja Šuput u Barbie izdanju - 1 Maja Šuput u Barbie izdanju za posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Gornji dio haljine poseban je po efektnim izrezima u području struka koji su naglasili Majinu figuru, a donji dio izgleda poput haljina rasplesanih princeza na dvorskom balu.

Maja je prirodnu ljepotu naglasila nude make up-om, a kosu je stilizirala u visoki konjski rep. Modni dodatci u nježnim tonovima upotpunili su cijelu kombinaciju, a posebno su se istaknule srebrne cipelice koje su potvrdile raskošni balski dojam.

Maja Šuput: Kombinacija bez greške u kojoj pjevačica izgleda poput moderne Matovilke Maja Šuput u narančastom izdanju - 1 Maja Šuput u narančastom izdanju - 2 Maja Šuput u narančastom izdanju - 3 +1 Maja Šuput u narančastom izdanju - 4

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale Glamurozni, uzbudljivi i unikatni kostimi Maje Šuput zvijezda su za sebe showa Supertalent U prvoj epizodi Supertalenta Maju Šuput vidjeli smo u roza kombinezonu koji je neobičan zbog toga što je sve u jednom komadu U drugoj emisiji Maja je nosila kombinezon s jednom nogavicom i jednim rukavom +2 U trećoj epizodi Maja je nosila haljinu u stilu sakoa i mega efektne čizme

Od najduže kose u povijesti zabavnih emisija na Novoj TV, preko perja i školjikica pa sve do izdanja u kojima izgleda poput princeze, Maja se svake nedjelje pojavi u unikatnim modnim kombinacijama koje nas oduševljavaju.

  Maja Šuput u Barbie izdanju - 5 Maja Šuput u Barbie izdanju za posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju