Supermodel Naomi Campbell iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu kad je jučer objavila da je u dobi od 50 godina postala majka djevojčice.

Prekrasno malo čudo izabralo me za svoju majku. Počašćena sam što imam tu slatku dušu u svojem životu, napisala je slavna manekenka na svojoj društvenoj mreži uz fotografiju bebinih stopala u svojim rukama.

Pet poznatih žena koje su postale mame prvi put nakon 45. godine

Još uvijek nije poznato je li Naomi Campbell sama rodila dijete ili je zatražila usluge surogat-majke da bi ostvarila taj cilj. No sigurno je da nije jedina žena koja je postala majka nakon 50. godine.

Žene se sve češće žele obrazovati, izgraditi karijeru i financijski osigurati prije nego što postanu majke, pa više nije čudo da to ostvare u četrdesetim ili pedesetim godinama života.

Isti mame! Pet sinova koji su izgled bez sumnje naslijedili od slavnih majki

Američka pjevačica Janet Jackson rodila je svoje prvo dijete – sinčića Eissa Al Mana – s 50 godina, dok je glumica i manekenka Brigitte Nielsen toliko žarko željela peto dijete da je nekoliko puta pokušava zanijeti pomoću umjetne oplodnje. Upornost se isplatila te je rodila kćericu Fridu u 54. godini života.

Koje su sve slavne dame postale majke nakon 50. godine, provjerite u našoj fotogaleriji.