Supermodel Naomi Campbell iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu kad je jučer objavila da je u dobi od 50 godina postala majka djevojčice.

Galerija Neke slavne žene rodile su i u pedesetim godinama života Janet Jackson rodila je sinčića s 50 godina Diane Keaton postala je majka u pedesetima usvojivši Dukea i Dexter +3 Brigitte Nielsen rodila je kćerkicu Fridu s 54 godine

Prekrasno malo čudo izabralo me za svoju majku. Počašćena sam što imam tu slatku dušu u svojem životu, napisala je slavna manekenka na svojoj društvenoj mreži uz fotografiju bebinih stopala u svojim rukama.

Halle Berry 5 poznatih mama koje su prvo dijete rodile u 40-ima

Još uvijek nije poznato je li Naomi Campbell sama rodila dijete ili je zatražila usluge surogat-majke da bi ostvarila taj cilj. No sigurno je da nije jedina žena koja je postala majka nakon 50. godine.

Žene se sve češće žele obrazovati, izgraditi karijeru i financijski osigurati prije nego što postanu majke, pa više nije čudo da to ostvare u četrdesetim ili pedesetim godinama života.

Slika nije dostupna Isti mame! Pet sinova koji su izgled bez sumnje naslijedili od slavnih majki

Američka pjevačica Janet Jackson rodila je svoje prvo dijete – sinčića Eissa Al Mana – s 50 godina, dok je glumica i manekenka Brigitte Nielsen toliko žarko željela peto dijete da je nekoliko puta pokušava zanijeti pomoću umjetne oplodnje. Upornost se isplatila te je rodila kćericu Fridu u 54. godini života.

Koje su sve slavne dame postale majke nakon 50. godine, provjerite u našoj fotogaleriji.

Janet Jackson rodila je sinčića s 50 godina Janet Jackson rodila je sinčića s 50 godina (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju