Supermodel Naomi Campbell iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu kad je jučer objavila da je u dobi od 50 godina postala majka djevojčice.

Prekrasno malo čudo izabralo me za svoju majku. Počašćena sam što imam tu slatku dušu u svojem životu, napisala je slavna manekenka na svojoj društvenoj mreži uz fotografiju bebinih stopala u svojim rukama.

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali su roditelji sinčića Vanje kad je glumica imala 45 godina Pet poznatih žena koje su postale mame prvi put nakon 45. godine

Još uvijek nije poznato je li Naomi Campbell sama rodila dijete ili je zatražila usluge surogat-majke da bi ostvarila taj cilj. No sigurno je da nije jedina žena koja je postala majka nakon 50. godine.

Žene se sve češće žele obrazovati, izgraditi karijeru i financijski osigurati prije nego što postanu majke, pa više nije čudo da to ostvare u četrdesetim ili pedesetim godinama života.

Slika nije dostupna Isti mame! Pet sinova koji su izgled bez sumnje naslijedili od slavnih majki

Američka pjevačica Janet Jackson rodila je svoje prvo dijete – sinčića Eissa Al Mana – s 50 godina, dok je glumica i manekenka Brigitte Nielsen toliko žarko željela peto dijete da je nekoliko puta pokušava zanijeti pomoću umjetne oplodnje. Upornost se isplatila te je rodila kćericu Fridu u 54. godini života.

Koje su sve slavne dame postale majke nakon 50. godine, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju