Vojvotkinja od Sussexa posjetila je udrugu Smart Works pri bolnici St. Charles u North Keninstonu u Londonu. Riječ je o humanitarnoj udruzi koja pruža kvalitetnu odjeću nezaposlenim ženama kada odlaze na razgovor za posao te na probni rad.

Galerija

Ljubiteljica visoke mode za ovu je priliku odabrala jednostavnu, ali efektnu modnu kombinaciju. Blistala je u crnoj trudničkoj haljini brenda Hatch koja se prodaje po cijeni od 179 britanskih funti, odnosno oko 1470 kuna.

Megan Markle sparila ju je s elegantnim kaputom Oscara de la Rente, crnom torbicom Vanity Box Victorije Beckham te naušnicama brenda Kimai. Najviše pozornosti privlačile su pak prozirne štikle Gianvita Rossija s kravljim uzorkom.

Meghan Markle - 4 Foto: Getty Images


Upečatljive štikle dio su impresivne kolekcije koje je Amerikanka pokazala na vlastitom lifestyle portalu The Tig još u lipnju 2016. godine, a koji je ugašen nakon zaruka i udaje za princa Harryja.

Tada se pričalo da je glumica serije "Suits" velika ljubiteljica cipela s visokom potpeticom te da ima kolekciju vrijednu oko 165.000 kuna.

Meghan Markle - 3 Foto: Getty Images