Dok je bila prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump se rijetko kad mogla vidjeti u javnosti u cipelama ravnoga đona.

Galerija

Melania Trump birala je štikle s vrtoglavom iglenom potpeticom čak i kada to nije bilo prikladno situaciji – u njima je hodala i tijekom uzbune za uragan, ili kada je primjerice sadila drvo u vrtu Bijele kuće.

Najčešće je odabirala modele poznatih svjetskih dizajnera poput Christiana Louboutina, Jimmyja Chooa i Manola Blahnika s potpeticom od oko 10 centimetara u kojima znaju hodati samo najiskusnije dame.

Kraljica štikli ovoga ljeta okrenula je ploču. Iako nije u potpunosti odustala od nošenja cipela s visokom potpeticom, u posljednjih dva mjeseca sve češće se viđa u modelima ravnog đona.

Melania Trump u balerinkama Gommettine Rogera Viviera, 687 eura Foto: Profimedia.hr / Internetske stranice proizvođača

Roger Vivier i Bottega Veneta

U njezinom ormaru nalaze se balerinke Trompette francuskog brenda Roger Vivier koji nosi ime po istoimenom dizajneru, a koje karakterizira četvrtasti oblik i velika metalna kopča na prednjem dijelu.

Bivša prva dama SAD odabrala je model u boji kože koji vizualno produžuje figuru, a sparila ih je s ležernim kombinezonom u tamnozelenoj boji.

U njezinoj kolekciji nalaze se i crne balerinke Gommettine istog francuskog brenda koje karakterizira zašiljeni vrh, a koje je sparila s hlačama skinny kroja i sa ženstvenim bijelim blejzerom.

Melania Trump u zlatnim natikačama Bottega Veneta Foto: Profimedia.hr / Internetske stranice proizvođača

U ležernijim trenucima poseže za natikačama, ali bira modele proslavljenih modne kuće poput Bottega Venete.

Koje se sve to cipele ravnog đona nalaze u ormaru kraljici štikla, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Melania Trump: Netipična proljetna haljina u kojoj je nemoguće ne privući pažnju

Melania Trump: Trik haljina za vizualno manji struk koji bivšoj prvoj dami tako dobro stoji