Američka glumica Melanie Griffith ne pojavljuje se često u javnosti. Povremeno dođe na neku premijeru ili svečano događanje, ali uglavnom se drži podalje od svjetla reflektora. Znatiželjni paparazzi najčešće je ulove prilikom odrađivanja svakodnevnih obveza.

Galerija

Ovaj put snimili su je na izlasku iz salona jednog od najpopularnijih frizera u Hollywoodu, Chrisa McMillana. Na dugačkom popisu njegovih slavnih klijentica nalaze se Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Anne Hathaway, Sarah-Jessica Parker i mnoge druge poznate dame, a među njima i Melanie.

Melanie Griffith na odlasku iz frizerskog salona Foto: Profimedia

Slavna 65-godišnjakinja odjenula je vrlo jednostavnu, ležernu i nadasve udobnu kombinaciju za posjet frizeru. Uz majicu dugih rukava u bež boji nosila je podrezane crne tajice i tenisice na navlačenje s potpisom modne kuće Gucci.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 9 Foto: Profimedia

Kada se malo bolje pogledaju fotografije njezinih dnevnih kombinacija, može se zaključiti kako su crne tajice jedan od njezinih omiljenih odjevnih komada. Uistinu ih nosi često, u raznim prigodama i ne samo uz sportske odjevne komade i obuću.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 4 Foto: Profimedia

Nije Melanie jedina koja obožava tajice u crnoj boji. Prema brojnim internetskim anketama, upravo je taj model najpopularniji i najtraženiji, a modni znalci kažu da je i najbolji.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 5 Foto: Profimedia

Primjerice, Anna Wintour priznala je kako nije veliki obožavatelj ovog odjevnog komada, ali taj model tolerira. Moje je mišljenje da najbolje izgledaju u crnoj boji, rekla je u rubrici Go Ask Anna na Youtube kanalu magazina Vogue.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 3 Foto: Profimedia

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama

Diva iz Zagreba u najobičnijim tajicama koje su dovoljne za izgled od milijun dolara