Proljeće samo što nije pokucalo na naša vrata. Zimske čarolije sada su iza nas, a prve zrake sunce već privlače nasmiješena lica u šetnju ulicama glavnog grada.

Galerija Street style dama iz centra Zagreba Tajice u kombinaciji sa zimskim komadima Street style dama iz centra Zagreba +5 Street style kombinacije iz centra Zagreba

Jedno poznato lice, ponovno je prošetalo centrom Zagreba i zapalo za oko fotografu, koji je zabilježio još jednu sjajnu modnu kombinaciju.

Dama iz centra Zagreba, čiji smo stil pohvalili već nekoliko puta, ponovno je zasjala u kombinaciji koja ne može proći nezamijećeno.

Crno-bijela kombinacija uvijek je otmjena u svojoj jednostavnosti, a baš je takvo i najnovije izdanje dame koja neodoljivo podsjeća na talijansku divu Sophiu Loren. Savršeno oblikovana frizura, graciozno držanje i pomno kombinirani komadi čine ovu damu kraljicom zagrebačke špice.

Tajice u kombinaciji sa zimskim komadima Street style ženstvene dame iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za šetnju Zagrebom ovoga je puta odjenula crne tajice i dolčevitu, koji su bili savršena podloga za besprijekornu modnu kombinaciju. Tajice obično biramo za sportske aktivnosti i casual prilike, a ova nam je žena pokazala da udobnost i profinjenosti itekako mogu ići zajedno.

Crnu monotoniju razbila je bijelom bundom i gležnjačama, a kombinaciju je zaokružila crnim sunčanim naočalama. Malo boje dodala je upečatljivim lakom za nokte u narančastoj boji.

I Sophia Loren bi je pohvalila: Figura pješčanog sata sa zagrebačke špice stvorena za uske bijele hlače Street style u Zagrebu - 8 Street style u Zagrebu - 5 Šik dama sa zagrebačke špice nosi hlače brenda Elisabetta Franchi +7 Sophia Loren u filmu 'The Millionairess' iz 1960. godine

Diva iz centra Zagreba: Figura pješčanog sata stvorena za ženstveno crveno izdanje Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 +5 Sophia Loren u crvenoj haljini

Poznato lice zagrebačke špice već nam je pokazalo da voli kombinaciju crne i bijele boje. Početkom ove godine imali smo je priliku vidjeti u obrnutom kontrastu. Tada je bijele hlače na crtu i bijelu usku majicu  upotpunila crnom voluminoznom bundom, koja joj je također stajala besprijekorno.

U galeriji na početku teksta pogledajte još efektnih izdanja sa zagrebačke špice.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - Street style kombinacije iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju