Američka glumica Melanie Griffith ne pojavljuje se često u javnosti. Povremeno dođe na neku premijeru ili svečano događanje, ali uglavnom se drži podalje od svjetla reflektora. Znatiželjni paparazzi najčešće je ulove prilikom odrađivanja svakodnevnih obveza.

Galerija Melanie Griffith u crnim tajicama - 1 Melanie Griffith u crnim tajicama - 2 Melanie Griffith u crnim tajicama - 3 +8 Melanie Griffith u crnim tajicama

Ovaj put snimili su je na izlasku iz salona jednog od najpopularnijih frizera u Hollywoodu, Chrisa McMillana. Na dugačkom popisu njegovih slavnih klijentica nalaze se Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Anne Hathaway, Sarah-Jessica Parker i mnoge druge poznate dame, a među njima i Melanie.

Melanie Griffith na odlasku iz frizerskog salona Melanie Griffith na odlasku iz frizerskog salona (Foto: Profimedia)

Slavna 65-godišnjakinja odjenula je vrlo jednostavnu, ležernu i nadasve udobnu kombinaciju za posjet frizeru. Uz majicu dugih rukava u bež boji nosila je podrezane crne tajice i tenisice na navlačenje s potpisom modne kuće Gucci.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 9 Melanie Griffith u crnim tajicama (Foto: Profimedia)

Kada se malo bolje pogledaju fotografije njezinih dnevnih kombinacija, može se zaključiti kako su crne tajice jedan od njezinih omiljenih odjevnih komada. Uistinu ih nosi često, u raznim prigodama i ne samo uz sportske odjevne komade i obuću.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 4 Melanie Griffith u crnim tajicama (Foto: Profimedia)

Nije Melanie jedina koja obožava tajice u crnoj boji. Prema brojnim internetskim anketama, upravo je taj model najpopularniji i najtraženiji, a modni znalci kažu da je i najbolji.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 5 Melanie Griffith u crnim tajicama (Foto: Profimedia)

Primjerice, Anna Wintour priznala je kako nije veliki obožavatelj ovog odjevnog komada, ali taj model tolerira. Moje je mišljenje da najbolje izgledaju u crnoj boji, rekla je u rubrici Go Ask Anna na Youtube kanalu magazina Vogue.

Melanie Griffith u crnim tajicama - 3 Melanie Griffith u crnim tajicama (Foto: Profimedia)

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Diva iz Zagreba u najobičnijim tajicama koje su dovoljne za izgled od milijun dolara Street style dama iz centra Zagreba Tajice u kombinaciji sa zimskim komadima Street style dama iz centra Zagreba +5 Street style kombinacije iz centra Zagreba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju