Mila Kunis je prošlih tjedana promovirala svoj novi film – triler „Luckiest Girl Alive“ redatelje Mikea Barkera s Netflixa, a koji je snimljen prema istoimenoj knjizi Jessice Knoll.

I dok za svečane premijere i službene intervjue ukrajinska glumica nosila elegantne dizajnerske haljine, u privatnom životu izbjegava odjeću u kojoj će privući pažnju okoline.

Na ulicama nosi zaštitnu masku koja prekriva većinu njezina lica te tako ograničava prodor neželjenih virusa, ali sprječava znatiželjne poglede.

Dobro je poznata stvar da Mila Kunis u privatnom životu ne mari za modne trendove, a za obavljanje svakodnevnih sitnica najčešće bira jednostavne i udobne odjevne komade poput traperica i majica koje većina dama ima u svojim ormarima. Iz kuće često izlazi i bez trunke šminke na licu.

Potvrdile su to i nove fotografije snimljene tijekom ručka s prijateljicom u Beverly Glen Deliju u Bel Airu.

Mila Kunis: Upečatljiva trenirka koja najbolje ide uz obične bijele tenisice

Mila Kunis nosila je vrlo ležerno izdanje sastavljeno od bijele bluze, svijetloplavih traperica širih nogavica i običnih bijelih tenisica u kojem se lako „stopila“ s okolinom te postala „nevidljiva“ slučajnim prolaznicima.