Mila Kunis je prošlih tjedana promovirala svoj novi film – triler „Luckiest Girl Alive“ redatelje Mikea Barkera s Netflixa, a koji je snimljen prema istoimenoj knjizi Jessice Knoll.

Galerija Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 3 Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 4 Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 2 +1 Mila Kunis u novom filmu Luckiest Girl Alive koji se može pogledati ne Netflixu

I dok za svečane premijere i službene intervjue ukrajinska glumica nosila elegantne dizajnerske haljine, u privatnom životu izbjegava odjeću u kojoj će privući pažnju okoline.

Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 5 Mila Kunis na premijeri filma Luckiest Girl Alive (Foto: Profimedia)

Na ulicama nosi zaštitnu masku koja prekriva većinu njezina lica te tako ograničava prodor neželjenih virusa, ali sprječava znatiželjne poglede.

Dobro je poznata stvar da Mila Kunis u privatnom životu ne mari za modne trendove, a za obavljanje svakodnevnih sitnica najčešće bira jednostavne i udobne odjevne komade poput traperica i majica koje većina dama ima u svojim ormarima. Iz kuće često izlazi i bez trunke šminke na licu.

Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 4 Mila Kunis u ležernom izdanju u Bel Airu (Foto: Profimedia)

Potvrdile su to i nove fotografije snimljene tijekom ručka s prijateljicom u Beverly Glen Deliju u Bel Airu.

Mila Kunis Mila Kunis: Upečatljiva trenirka koja najbolje ide uz obične bijele tenisice

Mila Kunis nosila je vrlo ležerno izdanje sastavljeno od bijele bluze, svijetloplavih traperica širih nogavica i običnih bijelih tenisica u kojem se lako „stopila“ s okolinom te postala „nevidljiva“ slučajnim prolaznicima.

Mila Kunis ne voli privlačiti pažnju odjećom u privatnom životu - 1 Mila Kunis u novom filmu Luckiest Girl Alive koji se može pogledati ne Netflixu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju