Čini se da je i glumica Mila Kunis ljubiteljica praznika svetog Patrika, zaštitnika Irske, koji se obilježava 17. ožujka. Mila je to otkrila izborom outfita za taj dan sa simbolom svetog Patrika, djetelinom s četiri lista.

Galerija Mila Kunis Mila Kunis u narančastoj trenirci i bijelim tenisicama - 1 Mila Kunis u narančastoj trenirci i bijelim tenisicama - 4 +1 Mila Kunis nosi narančastu trenirku ukrašenu djetelinom s četiri lista

Dan svetog Patrika tradicionalni je irski praznik koji su prigrlile zemlje diljem svijeta, pa se tako 17. ožujka nosi zelena boja te ističe motiv djeteline s četiri lista, koja simbolizira sreću.

Mila Kunis taj veseli praznik obilježila je odjenuvši narančastu trenirku ukrašenu s nekoliko šarenih motiva i velikom djetelinom. Riječ lucky (sretan) ispisana na trenirci također se povezuje sa svetim Patrikom, a unutar same djeteline nalazi se riječ love (ljubav).

Mila Kunis Mila Kunis: Tako obične tenisice koje u proljetnim mjesecima nemaju konkurenciju

Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom - 2 Uh, da se smrzneš: Obuća Mile Kunis hrabra čak i za blage kalifornijske zime

Uz slatku, šarenu trenirku Mila je nosila bijele platnene tenisice od rupičastog materijala sa sivim vezicama, a uz tako upečatljivu trenirku jednostavni modeli tenisica i najbolji su izbor.

Mila Kunis u narančastoj trenirci i bijelim tenisicama - 3 Mila Kunis nosi narančastu trenirku ukrašenu djetelinom s četiri lista (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju