Među psećim zvijezdama Instagrama svakako se ističe ženka cockapooa Treacle čije dogodovštine vesele više od 52 tisuće njezinih pratitelja. Treacle je jednostavno neodoljiva, što je jasno i iz fotografija i videa koje njezini vlasnici objavljuju na Instagramu.

Pasmina cockapoo ljubitelje pasa osvaja svojim premedenim izgledom medvjedića s okruglim očima i kovrčavom dlakom, koji je rezultat križanja pudlice i engleskog koker-španijela. Cockapoo je po karakteru mješavina tih dviju pasmina, prijateljski je nastrojen pas te se izrazito veže za vlasnika. Zna biti prilično tvrdoglav, no uz dosljednost i predanost vlasnika može se lijepo odgojiti, pa čak i kada je riječ o početnicima.

Svoga savršenog ljubimca u cockapoou Treacle pronašli su njezini vlasnici, koji na Instagramu rado dijele fotografije i videe svoje mezimice. Jedan od najpopularnijih videa trenutačno je onaj u kojem su na simpatičan i duhovit način pokazali što su dobili kada su kupili svoga psa. Naime, mislili su da kupuju psa, a dobili su nešto neočekivano.

 

Upoznajte labradoricu Lunu, terapijskog psa koji pomaže djeci u bjelovarskoj školi