Među psećim zvijezdama Instagrama svakako se ističe ženka cockapooa Treacle čije dogodovštine vesele više od 52 tisuće njezinih pratitelja. Treacle je jednostavno neodoljiva, što je jasno i iz fotografija i videa koje njezini vlasnici objavljuju na Instagramu.

Pasmina cockapoo ljubitelje pasa osvaja svojim premedenim izgledom medvjedića s okruglim očima i kovrčavom dlakom, koji je rezultat križanja pudlice i engleskog koker-španijela. Cockapoo je po karakteru mješavina tih dviju pasmina, prijateljski je nastrojen pas te se izrazito veže za vlasnika. Zna biti prilično tvrdoglav, no uz dosljednost i predanost vlasnika može se lijepo odgojiti, pa čak i kada je riječ o početnicima.

Svoga savršenog ljubimca u cockapoou Treacle pronašli su njezini vlasnici, koji na Instagramu rado dijele fotografije i videe svoje mezimice. Jedan od najpopularnijih videa trenutačno je onaj u kojem su na simpatičan i duhovit način pokazali što su dobili kada su kupili svoga psa. Naime, mislili su da kupuju psa, a dobili su nešto neočekivano.

Mislio sam da kupujem cockapooa, a dobio sam..., započinje video, a zatim, uz savršen slikovni prikaz, slijedi:

Osobnog suca, pratnju za kavu, alarm za buđenje, uhodu, glavnog kuhara, radnog kolegu, kušača hrane, tražitelja pažnje 24 sata dnevno, lopova, svinjicu u krevetu, malog čudaka, prijatelja za maženje, malog najboljeg prijatelja.

Pas Luna misli da je u prošlom životu bila čovjek "Ona je anđeo": Upoznajte psića Lunu koja misli da je u prošlom životu bila čovjek

Za dnevnu dozu slatkoće svakako posjetite Treaclin profil na Instagramu i uživajte u slatkoći i osobnosti ove ženke cockapooa.


  Upoznajte labradoricu Lunu, terapijskog psa koji pomaže djeci u bjelovarskoj školi Terapijski pas Luna svakodnevno unosi radost u bjelovarsku osnovnu školu - 6 Terapijski pas Luna svakodnevno unosi radost u bjelovarsku osnovnu školu - 9 Terapijski pas Luna svakodnevno unosi radost u bjelovarsku osnovnu školu - 10 +6 Terapijski pas Luna svakodnevno unosi radost u bjelovarsku osnovnu školu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju