U New Yorku je održana premijera filma "Mafia Mamma" redateljice Catherine Hardwicke. Akcijska komedija prati priču o Amerikanki Kristin, koja saznaje da je njezin netom preminuli djed vođa mafije u Italiji čija je posljednja želja da njegova unuka preuzme opasni obiteljski posao.

Galerija

U ulozi Kristin pojavljuje se Toni Collette, a druga glavna ženska uloga pripala je Monici Bellucci, koja u filmu glumi mafijašicu Biancu, vjernu savjetnicu Kristinina djeda.

Obje dame pojavile su se na njujorškoj premijeri u kinu Lincoln Square.

Monica Bellucci i Toni Collette na premijeri Foto: Guliver Images

Toni je za tu prigodu odjenula vrlo romantičnu haljinu u nježnoj bijeloj boji, s aplikacijama u obliku cvijeta i leptira.

S druge strane, Monica je na premijeru došla u pravom mafijaškom izdanju. Naime, prema stereotipnom prikazu koji smo često viđali u brojnim filmovima, istaknuti članovi mafije vjerni su elegantnim tamnim odijelima, bijelim košuljama te kravatama ili leptir-mašnama.

Mafijaški klan Corleone u kultnom filmu Kum Foto: Profimedia

Al Pacino i Andy Garcia u filmu Kum III Foto: Profimedia

Predivna Monica za ovu prigodu odabrala je dugačku crnu suknju koju je kombinirala s klasičnom bijelom košuljom i crnim sakoom, a zvijezda njezina izdanja bila je tanka crna kravata.

10 dokaza da je Monica Bellucci jedna od najljepših žena koje su kročile Zemljom

Slavna ljepotica pokazala je kako jedan od simbola muške mode zapravo izgleda sjajno i moćno u ženskim odjevnim kombinacijama. Kravata nimalo nije naštetila njezinu izdanju, dapače, učinila ga je vrlo zanimljivim i efektnim.

Monica Bellucci u fantastičnom izdanju Foto: Guliver Images

Monica se ni u ovoj prigodi nije odvajala od svojeg omiljenog modela obuće, cipela s vrtoglavom potpeticom i visokom prednjom platformom. U svojoj garderobi ima najviše crnih modela s potpisom Christiana Louboutina, a njegove cipele odabrala je i za ovaj izlazak.

Od modnih dodataka istaknula se mala ručna torbica talijanske modne kuće Valentino, također u crnoj boji.

Monica Bellucci u cipelama Christiana Louboutina Foto: Guliver Images

Monica Bellucci nosi torbu modne kuće Valentino Foto: Guliver Images