Glumačka diva Monica Bellucci svojim minimalističkim, a tako profinjenim stilom uvijek oduševi i dokaže da je prava stilska ikona, a takvo je bilo i njezino posljednje pojavljivanje.

Galerija

Predivna Monica Bellucci bila je jedna od gošći 72. Filmskog festivala u San Sebastianu, a njezin je dolazak, kao i uvijek, značio pravo stilsko modno zakucavanje.

Njezina pojava u oversized crnom odijelu s naglašenim ramenima i klasičnim krojem ne samo da naglašava njenu sofisticiranost, već i moćnost njezinog modnog izraza. Kombinirajući maskulinizirani kroj odijela s elegantnim crnim bodijem čija se čipka nazirala ispod, glumica je vješto balansirala između odvažnog i senzualnog.

Monica Bellucci na Filmskom festivalu u San Sebastianu Foto: Profimedia

Često birajući minimalističke komade s jasnim linijama, Monica je ostala vjerna svojoj odmjerenoj estetici, no ovaj put uz dašak modernosti s oversized proporcijama.

Odabirom crnih sunčanih naočala, iako na crvenom tepihu, unijela je dozu karizme i ležernosti, istovremeno održavajući kulerski, ali pristupačan stav. Njena kosa, ravno puštena, savršeno se uklapa u ovaj besprijekorni, pomalo strogi outfit, naglašavajući prirodnu ljepotu i gracioznost.

Monica Bellucci na Filmskom festivalu u San Sebastianu Foto: Profimedia

Ovo izdanje nije samo modni izbor već i izjava o samopouzdanju, jer Monica Bellucci ne treba prenaglašeni glamur da bi ostavila snažan dojam. Njezina pojava odiše stavom žene koja je u potpunosti svjesna svojeg utjecaja i prisutnosti, potvrđujući status prave modne ikone.

Monica Bellucci na Filmskom festivalu u San Sebastianu Foto: Profimedia

Monica Bellucci: Kreacija zbog koje su u Veneciji sve oči bile uprte u slavnu ljepoticu