Na Netflix samo što nije stigla još jedna poslastica u obliku mini serije, a svidjet će se svima onima koji vole gledati lijepe kadrove prožete zapetljanom pričom.

Galerija

 Radi se o američkoj mističnoj dramskoj seriji Savršen par u kojoj glume Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning i Eve Hewson.

Adaptacija je to istoimenog romana Elin Hilderbrand iz 2018. godine, a javnost je već neko vrijeme nestrpljiva jer kritičari kažu da bi ovo mogla biti jedna od onih serija koju ćemo pogledati u jednom dahu.

Serija prati Ameliju Sacks (Eve Hewson), nevjestu koja se udaje u jednu od najbogatijih obitelji Nantucketa.

Serija Savršen par Foto: Netflix

Mladoženjina majka, Greer Garrison Winbury, koju glumi Nicole Kidman, želi da sve bude savršeno pa ne štedi na vjenčanju, ali tu bajku prekine jedan nesretni događaj – mrtvo tijelo pojavi se na plaži, a s njime se pojave i sumnje. Na prvu je mnoge nadolazeća serija podsjetila na hit-seriju Bijeli Lotus, stoga možemo zaključiti da će biti napeto. 

Dok tajne izbijaju na površinu, počinje istraga u kojoj nitko nije nevin. Savršen par je misterija s ubojstvom u njezinom središtu, koja se odvija baš 4. srpnja na otoku Nantucket. Sočna, elegantna i pomalo senzualna misterija prožeta je ljubavnim pričama.

Serija Savršen par Foto: Netflix

Serija Savršen par na Netflix stiže već u četvrtak, 5. rujna, a u galeriji na početku teksta možete pogledati fotografije koje će vam dati maleni uvid u zanimljivu priču.

Ako tražite naslove na Netflixu, možda će vam pomoći trik kako doći do skrivenih serija i filmova na Netflixu.

  Što sve znamo o četvrtoj sezoni Bridgertona? Evo s kim će se skrasiti Benedict Novi film na Netflixu prava je modna bajka s Diorom i čistačicom u glavnoj ulozi