Na Netflix je stigao jako simpatičan i drugačiji film o modi, a zove se Gospođa Harris ide u Pariz. Kritike su itekako dobre, a čini se da je ovu baš ljupku priču šteta ne pogledati.

Galerija Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' +1 Film

Sanjajući o kupnji Diorove haljine, vedra i neustrašiva londonska čistačica uljepšava živote svih oko sebe na odmoru u Parizu koji joj mijenja život.

Glavnu ulogu neodoljivo drage Ade Harris tumači Lesley Manville, a njezinu nepokolebljivu odluku da kupi predivnu večernju haljinu koju potpisuje Christian Dior i učini sve što je u njenoj moći da ju posjeduje, prati niz zabavnih i jedinstvenih avantura.

Željenu haljinu glavna je junakinja vidjela u ormaru jedne od svojih klijentica, a nakon strpljivog skupljanja dovoljne količine novaca, upućuje se po vlastiti primjerak. Gospođa Harris tako odlazi u Pariz, a vodi ju njezina ljubav prema lijepom.

Snove treba slijediti, makar nas drugi nekad uvjeravali u suprotno, a godine doista nemaju nikakve veze s tim jer nikada ni za što nije kasno i uz malo hrabrosti i odvažnosti sve je ostvarivo.

Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' (Foto: Profimedia)

Emotivan i dirljiv film snimljen je prema istoimenom romanu Paula Gallica, a kombinacija ozbiljno dobre mode, tople ljudske priče i bajkovitih elemenata kao stvorena je za opuštajuće ljetne večeri.

Osim u prekrasnoj i nostalgičnoj priči, uživa se i u odličnim modnim kombinacijama, minimalističkim, a tako posebnim, ali i u pažljivo usklađenoj estetici svakog kadra.

Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' Film 'Gospođa Harris ide u Pariz' (Foto: Profimedia)

U filmu se osim Lesley Manville pojavljuju i Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams, Roxane Duran, Christian McKay i Guilaine Londez, a je li gospođa Harris haljinu stvarno i kupila, saznat ćete ako pogledate ovaj divan film.

Rimski set serije Emily iz Pariza seli u - Rim! Pogledajte prve kombinacije iz 4. sezone serije

Scene iz treće sezone Bridgertona Napeto, napeto: Evo što nas čeka u trećoj sezoni Bridgertona

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju