Uređenju dječje sobe uvijek se daje posebna pažnja. Sobu treba dobro i pametno osmisliti kako bi dijete u njoj imalo prostor za učenje i prostor za igru. Boje dječjih soba obično su vesele i žive, ali opet ne previše šarene kako djeci ne bi odvlačile pažnju tijekom učenja.

Galerija

Za one s većim budžetom uređenje dječje sobe može biti posao iz snova i prilika da svojim klincima ostvare želje i dobiju svoje malo carstvo. Takva je soba za djevojčicu uređena u pastelnim ružičastim tonovima, definitivno jedna od najslađih koje smo vidjeli, baš poput sobe za princeze.

Najslađa soba za djevojčice - 5 Foto: Living4media

Soba je uređena u dva dijela te postoji dio za spavanje i igru te dio za učenje. U dijelu za spavanje nalazi se prekrasan povišeni krevet sa zavjesom te prostor za sjedenje s okruglim stolićem i baršunastim naslonjačima. U kompletu s naslonjačima dolazi i zgodan tabure sa zlatnim postoljem. Na ormaru s policama poslagane su knjige i sve one stvarčice bitne djevojčicama.

Najslađa soba za djevojčice - 3 Foto: Living4media

U dijelu sobe za učenje nalaze se jednostavan bijeli stol i bijeli stolac, a tamna tapeta sa šljokicama prostoru daje još malo čarolije. Dječja soba ima i lijepi izlaz na terasu, no ono što nas je posebno oduševilo jest predivna tapeta na stropu s predimenzioniranim ružama.

Ta tapeta čini ovu sobu za djevojčicu mjestom kao iz mašte, pogotovo kada je se promatra iz kreveta prije spavanja – sigurno su i snovi slađi kada se spava u tako slatko uređenom interijeru.

Najslađa soba za djevojčice - 1 Foto: Living4media

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina