Uređenju dječje sobe uvijek se daje posebna pažnja. Sobu treba dobro i pametno osmisliti kako bi dijete u njoj imalo prostor za učenje i prostor za igru. Boje dječjih soba obično su vesele i žive, ali opet ne previše šarene kako djeci ne bi odvlačile pažnju tijekom učenja.

Galerija Najslađa soba za djevojčice - 4 Najslađa soba za djevojčice - 5 Najslađa soba za djevojčice - 2 +1 Povišeni krevet sa zavjesom mjesto je za najslađe snove

Za one s većim budžetom uređenje dječje sobe može biti posao iz snova i prilika da svojim klincima ostvare želje i dobiju svoje malo carstvo. Takva je soba za djevojčicu uređena u pastelnim ružičastim tonovima, definitivno jedna od najslađih koje smo vidjeli, baš poput sobe za princeze.

Najslađa soba za djevojčice - 5 Tapeta s predimenzioniranim ružama čini ovu sobu za djevojčicu još čarobnijom (Foto: Living4media)

Soba je uređena u dva dijela te postoji dio za spavanje i igru te dio za učenje. U dijelu za spavanje nalazi se prekrasan povišeni krevet sa zavjesom te prostor za sjedenje s okruglim stolićem i baršunastim naslonjačima. U kompletu s naslonjačima dolazi i zgodan tabure sa zlatnim postoljem. Na ormaru s policama poslagane su knjige i sve one stvarčice bitne djevojčicama.

Najslađa soba za djevojčice - 3 Dječja soba ima i lijepi izlaz na terasu (Foto: Living4media)

U dijelu sobe za učenje nalaze se jednostavan bijeli stol i bijeli stolac, a tamna tapeta sa šljokicama prostoru daje još malo čarolije. Dječja soba ima i lijepi izlaz na terasu, no ono što nas je posebno oduševilo jest predivna tapeta na stropu s predimenzioniranim ružama.

Ta tapeta čini ovu sobu za djevojčicu mjestom kao iz mašte, pogotovo kada je se promatra iz kreveta prije spavanja – sigurno su i snovi slađi kada se spava u tako slatko uređenom interijeru.

Najslađa soba za djevojčice - 1 Povišeni krevet sa zavjesom mjesto je za najslađe snove (Foto: Living4media)

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 17 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 18 +19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 21

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju