Čini se da je babljem ljetu (napokon) došao kraj i da nam stiže pravo jesensko vrijeme. A dolaskom nižih temperatura uskočit ćemo u gležnjače kojih smo se itekako zaželjeli. I Nina Badrić na fotografiji koju je podijelila na Instagramu nosi gležnjače, no riječ je o modelu koji se mnoge žene ne bi usudile nositi po hladnoći.

Na fotografiji na kojoj širokog osmijeha pozira ispred zelenih vrata pjevačica nosi gležnjače s visokom potpeticom i otvorenim prstima.

Gležnjače izgledaju vrlo šik te su na dijelu gležnja široke, a idealne su za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni, odnosno za bablje ljeto, u kojem smo uživali sve dosad. Efektne gležnjače Nina Badrić sparila je sa svjetlucavom mini-haljinom zlaćane nijanse preko koje je stavila dugački crni šal.

Nina Badrić: Sandale od 149 kuna koje izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Ima tih nekih dana koji ti izmame najveći osmijeh na licu. Danas je bio baš takav dan mada ja kakva jesam i u najlošijima pronađem sreću. Novi početci nove odluke... I Bog prati hrabre (i lude). Dobro je, napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je pjevačica pokazala još jedno sjajno modno izdanje.