Nakon odmora na Maldivima, Nina Badrić uputila se u Herceg Novi. Posjetila je Crnu Goru kako bi sudjelovala na regionalnoj konferenciji "Žene od utjecaja".

Na završnoj večeri je i zapjevala neke od svojih najvećih hitova, a pritom je bila odjevena u kombinaciju koju njezini pratitelji na Instagramu ne prestaju hvaliti.

"Predivna haljina", "izgledaš božanstveno" i "nikad ljepša" samo su neki od komentara na račun elegantnog Nininog izdanja.

Pjevačica je nosila asimetričnu voluminoznu haljinu u ružičastoj boji, a nadopunila ju je satenskim štiklama u sličnoj nijansi te crvenom ručnom torbicom.

Upravo je ružičasta boja bez sumnje najpopularnija za proljetno-ljetnu sezonu, ali i jesensko-zimsku o kojoj trenutno ne razmišlja nitko osim modnih brendova koji već rade na nadolazećim kolekcijama.

Naime, razne nijanse ružičaste našle su se u kolekcijama slavnih modnih kuća za proljeće/ljeto 2022. godine, a posebno efektna "hot pink" nijansa koja je stvorena za odvažne ljubiteljice mode.

Njezinu popularnost zapečatila je modna kuća Valentino svojom kolekcijom za jesen/zimu 2022. koja se sastojala od kreacija u isključivo dvije boje - ružičaste i crne.

Jedno je sigurno, s obzirom na trenutnu ponudu komercijalnih brendova, ove godine jednostavno nećemo moći pobjeći od ružičaste, na opće veselje svih obožavateljica jedne od najljepših boja.