Nakon odmora na Maldivima, Nina Badrić uputila se u Herceg Novi. Posjetila je Crnu Goru kako bi sudjelovala na regionalnoj konferenciji "Žene od utjecaja".

Na završnoj večeri je i zapjevala neke od svojih najvećih hitova, a pritom je bila odjevena u kombinaciju koju njezini pratitelji na Instagramu ne prestaju hvaliti.

"Predivna haljina", "izgledaš božanstveno" i "nikad ljepša" samo su neki od komentara na račun elegantnog Nininog izdanja.

Pjevačica je nosila asimetričnu voluminoznu haljinu u ružičastoj boji, a nadopunila ju je satenskim štiklama u sličnoj nijansi te crvenom ručnom torbicom.

Upravo je ružičasta boja bez sumnje najpopularnija za proljetno-ljetnu sezonu, ali i jesensko-zimsku o kojoj trenutno ne razmišlja nitko osim modnih brendova koji već rade na nadolazećim kolekcijama.

Naime, razne nijanse ružičaste našle su se u kolekcijama slavnih modnih kuća za proljeće/ljeto 2022. godine, a posebno efektna "hot pink" nijansa koja je stvorena za odvažne ljubiteljice mode.

Njezinu popularnost zapečatila je modna kuća Valentino svojom kolekcijom za jesen/zimu 2022. koja se sastojala od kreacija u isključivo dvije boje - ružičaste i crne.

Jedno je sigurno, s obzirom na trenutnu ponudu komercijalnih brendova, ove godine jednostavno nećemo moći pobjeći od ružičaste, na opće veselje svih obožavateljica jedne od najljepših boja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju