Bio je to lijep, sunčan lipanjski dan, savršen za vjenčanje, a upravo su 13. lipnja 2009. godine sudbonosno da izrekli Marija Husar i Vjekoslav Rimac. Velika svadba s oko petsto uzvanika održala se u Livnu na blagdan svetoga Ante. Mladenka je izgledala prekrasno u vjenčanici sirena kroja s potpisom Matije Vuice.

Galerija

Snježno bijela vjenčanica bila je cijela u naborima s izraženim srcolikim dekolteom i tankim naramenicama. Predio dekoltea bio je ukrašen svjetlucavim kamenčićima, a Marija je nosila i veo od tila upotpunjen čipkastim aplikacijama.

Uz mladenku su na vjenčanju stajale dvije kume, Kristina Renić i Nina Badrić. Marija Husar Rimac za kume je odabrala svoje dvije vrlo bliske prijateljice, a pažnju je naročito plijenila kuma Nina.

Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 3 Foto: Ante Cizmic/Cropix

S obzirom na to da se vjenčanje održalo kraljem proljeća, tik prije početka ljeta, pjevačica se odlučila za stajling u živoj crvenoj boji te je nosila drapiranu haljinu dužine do koljena. Haljina na jedno rame prati liniju tijela, a takav model odličan je za žene koje ni u svečanim prilikama ne žele da ih odjeća sputava.

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima

Stajling za vjenčanje Nina je upotpunila satenskim štiklama tamnije nijanse crvene boje, a crven je bio i cvijet koji je nosila u kosi. Velike viseće naušnice savršeno su upotpunile izdanje vjenčane kume, a pjevačica je nosila i crnu torbicu s ručkom u obliku lanca.

Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 Foto: Ante Cizmic/Cropix