Vrijeme je sve toplije i ulicama su zavladale odjevne kombinacije koje najavljuju skorašnji početak ljeta što nas jako veseli. Topli, sunčani dani pune nas pozitivom i dobrom energijom, a uvijek volimo vidjeti i ljetna modna izdanja koja nas mogu inspirirati i za vlastiti stil.

Jedno takvo odjevno izdanje pokazala je Nina Badrić, i to u dominantnoj boji ljeta bez koje najtoplije godišnje doba ne možemo ni zamisliti. Nina se uputila u centar Zagreba i na Ilici snimila tri modne fotografije koje je objavila na Instagramu.

Za lijepi lipanjski dan pjevačica je odjenula lagani bijeli kombinezon koji je podigla efektnim remenom. Gornji dio kombinezona je u stilu košulje s dva džepa i rukavima dužine do lakta, dok su nogavice malo šire, a Nina ih nosi podvinute do iznad gležnja.

Takav ležerniji model kombinezona izvrsno ide i uz ravni đon i potpetice, a Nina se za odlazak u grad odlučila za zavodljive crne sandale s visokom tankom potpeticom i tankim remenčićima te kopčanjem oko gležnja, kao i zanimljivim dizajnom na predjelu pete. Fina crna shopper torba i ženstvene sunčane naočale mačkastog okvira sjajno su upotpunile outfit za koji je Nina Badrić dobila puno komplimenata.

Nina Badrić: "Korzet" štikle koje tako dobro proljepšavaju ženske noge

Nina Badrić: "Lažna" minica koja bi se svidjela i ženama koje ne vole pokazivati noge

Ulicama moga grada trubaduri posred pruge, napisala je glazbenica uz fotografije na kojima pozira na tramvajskoj pruzi na zagrebačkoj Ilici.