Vikend je bio kišovit, ali Ninu Badrić to nije spriječilo da pokaže još jedno modno izdanje s kojim je pjevačica oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Glazbenica se sredila i u dobrom raspoloženju pozirala za fotografije odjevena u ženstvenu haljinu i atraktivne sandale.

Kako privući pažnju modnim odabirima dobro zna Nina Badrić koja je kišovitu subotu svojim pratiteljima na Instagramu uljepšala objavivši tri fotografije u odjevnoj kombinaciji za koju je dobila brojne komplimente. Nina je odjenula haljinu nude nijanse s crnim cvjetovima u čijem se dizajnu ističe duboki dekolte u obliku slova V koji seže do struka, dok donji dio haljine ima zanimljive lagane nabore i volane. Dugački rukavi ukrašeni su gumbima u obliku bijelih bisera.

Uz senzualnu haljinu koja prati liniju tijela Nina je nosila kožnate crne sandale s prorezima u obliku rombova i vezanjem u stilu korzeta. Atraktivan model štikli ima otvorene prste i petu te vrlo tanku potpeticu. Malo sjaja stajlingu pjevačica je dodala s bijelim svjetlucavim blejzerom.

Nina Badrić Nina Badrić: Prelijepe štikle s kojih je nemoguće skrenuti pogled

Nina Badrić u bijeloj haljini iz trgovine Clan Store Nina Badrić: "Lažna" minica koja bi se svidjela i ženama koje ne vole pokazivati noge

Subota i svi su tu, sve podsjeća na sreću, napisala je Nina Badrić uz fotografije referirajući se na pjesmu Džeja Ramadanovskog "Nedjelja" čiji stihovi idu "nedelja, i svi ste tu, sve podseća na sreću", a Nina ih je malo promijenila i prilagodila s obzirom na to da je fotografije objavila u subotu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju