Vrijeme je sve toplije i ulicama su zavladale odjevne kombinacije koje najavljuju skorašnji početak ljeta što nas jako veseli. Topli, sunčani dani pune nas pozitivom i dobrom energijom, a uvijek volimo vidjeti i ljetna modna izdanja koja nas mogu inspirirati i za vlastiti stil.

Jedno takvo odjevno izdanje pokazala je Nina Badrić, i to u dominantnoj boji ljeta bez koje najtoplije godišnje doba ne možemo ni zamisliti. Nina se uputila u centar Zagreba i na Ilici snimila tri modne fotografije koje je objavila na Instagramu.

Za lijepi lipanjski dan pjevačica je odjenula lagani bijeli kombinezon koji je podigla efektnim remenom. Gornji dio kombinezona je u stilu košulje s dva džepa i rukavima dužine do lakta, dok su nogavice malo šire, a Nina ih nosi podvinute do iznad gležnja.

Takav ležerniji model kombinezona izvrsno ide i uz ravni đon i potpetice, a Nina se za odlazak u grad odlučila za zavodljive crne sandale s visokom tankom potpeticom i tankim remenčićima te kopčanjem oko gležnja, kao i zanimljivim dizajnom na predjelu pete. Fina crna shopper torba i ženstvene sunčane naočale mačkastog okvira sjajno su upotpunile outfit za koji je Nina Badrić dobila puno komplimenata.

Nina Badrić Nina Badrić: "Korzet" štikle koje tako dobro proljepšavaju ženske noge

Nina Badrić u bijeloj haljini iz trgovine Clan Store Nina Badrić: "Lažna" minica koja bi se svidjela i ženama koje ne vole pokazivati noge

Ulicama moga grada trubaduri posred pruge, napisala je glazbenica uz fotografije na kojima pozira na tramvajskoj pruzi na zagrebačkoj Ilici.



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju