Pjevačica Nina Badrić za šetnju Zadrom odjenula je predobru suknju koja će sigurno privući pažnju brojnih zaljubljenica u modu.

Njezina kožnata, lakirana suknja dužine do koljena, u crnoj boji i s prorezom na prednjem dijelu, efektan je dodatak svakoj garderobi, a osim u večernjim, može se nositi i u dnevnim kombinacijama što potvrđuje i Ninino izdanje.

Pjevačica je suknju uparila s pamučnom majicom kratkih rukava s V-izrezom i tako ovaj opasno dobar komad pretvorila u opasno dobru opciju za šetnju.

Njezino izdanje može poslužiti kao izvor inspiracije i motivacije svima onima koji komade poput ovoga biraju isključivo za večernje prigode.

Nina je na ramenu nosila veliku smeđu torbu modne kuće Louis Vuitton, a izdanje je upotpunila crnim sunčanim naočalama koje su bile neizostavan dodatak na sunčan dan.

Fotografiju na kojoj pozira u ovom izdanju objavila je i na Instagramu, a njezini pratitelji nisu krili oduševljenje. "A lipe žene", "Nikad ljepša i zgodnija", "Ova frizura je sve", samo su neki od komentara.

Nina Badrić izgleda baš dobro u tajicama koje više nisu rezervirane samo za kućna izdanja

Nina Badrić: Kombinacija s tri različita uzorka izgleda top, ali uzorak na košulji je najljepši