Iako su nekad jednostavne crne tajice bile komad koji smo vezali isključivo za kućna izdanja i sportske prigode, one su s vremenom postale dio ležernih, ali i dotjeranih kombinacija koje nosimo u raznim prigodama, od odlaska na posao do druženja s prijateljicama.

Galerija Nina Badrić Zara, 19,95 eura Mango, 22,99 eura +4 Reserved, 7,99 eura

Kod kombinacija s tajicama bitno je samo dobro odabrati ostale komade koji obične tajice iz kućnog odjevnog komada podižu na višu razinu.

Među ljubiteljicama crnih tajica je i pjevačica Nina Badrić, koja ih je odjenula za posjet samostanu Čokovac na otoku Pašmanu.

Tajice je uparila s košuljom od svijetlog trapera preko koje je nosila sako s efektnim uzorkom stvorenim za privlačenje pozornosti. Ispod košulje nosila je bijeli top.

Donji dio kombinacije bio je u sportskom duhu pa je pjevačica imala visoke bijele čarape koje je nosila navučene iznad tajica, u kombinaciji s bijelim tenisicama brenda Nike.

Nezaobilazan modni dodatak bile su sunčane naočale, a najslađe društvo bio je njezin pas Toto.

Zara, 19,95 eura Zara, 19,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za sve dame koje kao i Nina vole kombinacije s tajicama u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela koje možete dodati u garderobu.

"Zabranjene" tajice od 44 eura u kojima Antonija Mišura Sandrić izgleda fantastično Antonija Mišura Sandrić Tajice SWY, 44,99 eura - 3 Tajice SWY, 44,99 eura - 2 +0 Tajice SWY, 44,99 eura - 1

I mrak gležnjače: Obične crne tajice u najglamuroznijem izdanju sa zagrebačke špice Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 3 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

O tajicama je u našem videoserijalu Dreskod govorio i stilist Marko Grubnić, čije savjete možete poslušati u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju