Nina Badrić poznata je po istančanom modnom stilu, a to nam je potvrdila i svojom najnovijom kombinacijom koja spaja nespojivo.

Galerija Nina Badrić Zara Gucci +0 Nina Badrić

Pjevačica često na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije modnih izdanja, a ovoga je puta podijelila kombinaciju koje doista privlači poglede, a njoj stoji besprijekorno.

Njezin najnoviji modni odabir sastoji se od elegantnih hlača iz Zare s crveno-bijelim uzorkom, sakoa brenda Gucci koji također dolazi s crvenim, ali sasvim drukčijim uzorkom te efektne bijele košulje s – poljupcima.

Nepisano modno pravilo kaže da ne bismo trebali kombinirati više različitih uzoraka. Primjerice, prugice, točkice i cvijeće, ali Nina je svojom kombinacijom pokazala da je moda igra u kojoj nema pravila.

Zara Zara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Njezina proljetna kombinacija privukla je brojne komentare. Wow, kakav stajling! Genijalan outfit, samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Proljeće je vrijeme kad iz ormara izvlačimo vesele boje i uzorke, a kako kombinirati cvjetni uzorak na odjeći i obući provjerite u serijalu Dreskod u kojemu Marko Grubnić dijeli korisne modne savjete.

I udobne i lijepe: Nina Badrić nosi model sandala koji će idućih mjeseci biti pravi hit Haljina brenda Marella Chanelovi slingback modeli imaju kultni status Nina Badrić +0 Nina Badrić "J.Lo može lagano u penziju": Nina Badrić u uskom kombinezonu koji maksimalno ističe figuru Nina Badrić Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 3 Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 4 +3 Jennifer Lopez u uskom kombinezonu Duga haljina za isticanja figure koja Nini Badrić mrak stoji Nina Badrić Zuhair Murad smoking-haljina, 5100 eura Nina Badrić s kratkom kosom na Zlatnom studiju 2024. godine +0 Istu haljinu nosila je američka manekenka Jordyn Woods na Muradovoj reviji visoke mode u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju