Humanitarni božićni koncert "Želim život" u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina ove godine održan je u malo drugačijem izdanju zbog epidemioloških mjera.

Galerija

Koncert je tradicionalno vrhunac akcije kojom se prikupljaju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

Podržali su je i Severina i Petar Grašo, koji su nastupali na koncertu i tako gledateljima diljem Hrvatske priuštili malo zabave na kraju ove čudne i teške godine.

Severina, Koncert Želim život Foto: PR

Severina je i ovaj put oduševila u nekoliko različitih odjevnih kombinacija koje je mijenjala tijekom koncerta, a među njima se posebno istaknula jedna predivna haljina.

U pitanju je model sve brenda 16Arlington u boji ciklame ukrašen šljokicama i perjem koji treba znati nositi sa samopouzdanjem. S obzirom na to da je Severina prava majstorica u nošenju efektnih odjevnih komada, nije imala nikakav problem ni s ovom haljinom.

U svom ormaru ima još jednu fantastičnu šljokičastu haljinu istog brenda koju je nosila prošle godine na promociji koktela.

16Arlington haljine sve su traženije, a u galeriji provjerite koje ih slavne dame nosile i kakve su modele odabrale.