Humanitarni božićni koncert "Želim život" u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina ove godine održan je u malo drugačijem izdanju zbog epidemioloških mjera.

Galerija +0 Severina u haljini brenda 16Arlington

Koncert je tradicionalno vrhunac akcije kojom se prikupljaju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

Podržali su je i Severina i Petar Grašo, koji su nastupali na koncertu i tako gledateljima diljem Hrvatske priuštili malo zabave na kraju ove čudne i teške godine.

Severina, Koncert Želim život Severina u haljini brenda 16Arlington (Foto: PR)

Severina je i ovaj put oduševila u nekoliko različitih odjevnih kombinacija koje je mijenjala tijekom koncerta, a među njima se posebno istaknula jedna predivna haljina.

U pitanju je model sve brenda 16Arlington u boji ciklame ukrašen šljokicama i perjem koji treba znati nositi sa samopouzdanjem. S obzirom na to da je Severina prava majstorica u nošenju efektnih odjevnih komada, nije imala nikakav problem ni s ovom haljinom.

U svom ormaru ima još jednu fantastičnu šljokičastu haljinu istog brenda koju je nosila prošle godine na promociji koktela.

16Arlington haljine sve su traženije, a u galeriji provjerite koje ih slavne dame nosile i kakve su modele odabrale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju