Ljetne manikure uvijek imaju neku posebnu čar, a nokti inspirirani najljepšom slikom – onom zalaska sunca, bit će pravi zgoditak za tople dane.

Galerija

Topliji dani donose brojne trendove u svijetu manikure, a novi hit ljeta zaista izgleda impresivno i otkačeno, baš onako kako mnogima najdraže godišnje doba i nalaže. Ujedno je dovoljno elegantan pa se može nositi u brojnim prigodama.

Govorimo o tzv. sunset nails, odnosno noktima nalakiranim tako da čine efekt zalaska sunce, prelijevajući se u dvjema, najčešće, toplim bojama.

 

 

Najbolje kod ove manikure je to što zbilja možete odabrati boje koje najbolje idu uz vaše raspoloženje i energiju pa možete kombinirati nijanse crvene i narančaste ako ste odvažniji, nježnije ružičaste manikure ako želite romantičniji dojam, plave i ljubičaste ako volite hladnije nijanse. Zbilja ne možete pogriješiti sve dok boje podsjećaju na zalazak sunca.

 

 

Možda vam na prvi pogled izgleda komplicirano samostalno napraviti ovu manikuru, ali ako se odvažite, vidjet ćete da uopće nije teško iako se uvijek možete osloniti na rad profesionalaca.

 

 

Zalazak sunca na noktima ljetni je hit Foto: Instagram@peggysageofficial

10 ideja za jednostavne, ali vrlo upečatljive nokte s motivom trešnje

Proljeće na noktima: 15 fotografija cvjetnih manikura koje će vas inspirirati

Nova manikura posebno će se svidjeti ljubiteljicama minimalizma