Trendovi manikura dolaze i prolaze, ali neki ostaju vječni i uvijek omiljeni. Tako nokti inspirirani šarenilom i ljepotom proljetnog cvijeća i ove sezone nisu izašli iz mode, nego su ljepši nego ikad.

Galerija Cvjetna manikura Cvjetna manikura Cvjetna manikura +11 Cvjetna manikura

Prave proljetne (skoro i ljetne) temperature pozivaju na šarenilo i hrabrije i vedrije boje odjeće. Osim odjeće, vedriji može postati i naš make-up, a najslobodnije i najkreativnije platno naši su nokti.

Doista ne postoji ljepši pozdrav proljeću od lijepo uređenih noktiju u razigranim ili nježnim pastelnim tonovima uljepšanih cvjetnim detaljima.

Cvjetna manikura Cvjetna manikura (Foto: Shutterstock)

Sa svojom kreativnom cvjetnom idejom možete doći kod svoje majstorice manikure ili joj dati mašti na volju, a možete se i sami potruditi i uz malo strpljenja oslikati barem po jedan nokat na svakoj ruci. A ako se osjećate baš poletno i razigrano, cvjetnim uzorkom može biti ukrašen svaki vaš nokat. 

Cvjetna manikura Cvjetna manikura (Foto: Shutterstock)

Proljetno će cvijeće poput divlje trešnje, tratinčica ili maćuhica izgledati posebno lijepo, kao i kraljice cvijeća - orhideje, a možete se odlučiti i za nešto sofisticiraniju crno-bijelu varijantu.

Cvjetna manikura Cvjetna manikura (Foto: Shutterstock)

Hoće li vaši nokti biti duži ili kraći, stvar je osobne želje i izbora jer cvjetići jednako dobro izgledaju u obje verzije, čak su možda ljupkiji na kraćim noktima. 

Cvjetna manikura Cvjetna manikura (Foto: Shutterstock)

U našoj smo vam galeriji pripremile 15 fotografija divnih cvjetnih manikura koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, a u galerijama ispod pogledajte za koje se još opcije možete odlučiti ovog proljeća. 

12 fotografija zbog kojih ćete za sve životne prigode birati svjetloružičastu manikuru Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir +8 Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir

10 ideja za manikure koje će se nositi ovog proljeća Proljetni nokti Proljetni nokti - 10 Proljetni nokti - 9 +8 Proljetni nokti - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju