Ako opremate ormar komadima koji su idealni za prijelazno razdoblje, a koje ćete moći nositi i cijelu jesen, komad koji bi vam se mogao svidjeti jest udobna haljina opuštenog kroja koja se prodaje na Amazonu.

Galerija

Haljina duljine do iznad koljena ima cijeli niz detalja koji ju čine neodoljivom - točkasti uzorak, volane na rukavima i rubovima, lagano podignuti ovratnik i rukave tri-četvrt dužine. Dobro kombinirana može biti dio modnih kombinacija gotovo cijelu godinu, a kod onih manje zimogroznih i cijelu godinu.

Dodatni je plus ove haljine činjenica da se ne gužva, a osim toga izuzetno je lagana. Prodaje se po cijeni od 25 dolara (167,80 kn) i dolazi u sedam različitih boja (njih pet ima točkice, dok su u prodaji i jednobojna zelena i crna haljina).

Savršena haljina za posao: Model od 230 kuna koji odlično stoji ženama XS i XL veličine

Već od 179 kn: 12 haljina za jesenska vjenčanja i druge svečane prigode

Više od 500 korisnica Amazona ocijenilo je ovu haljinu i u prosjeku joj dalo četiri od pet zvjezdica. Jedna od onih koja joj je dala čistu peticu napisala je da je haljinu nosila kao gošća na vjenčanju i da je zaradila gomilu komplimenata.

Materijal je sjajan i pristaje savršeno, dodala je.

Još jedna korisnica napisala je da je bila ugodno iznenađena ne samo kvalitetom haljine nego i time koliko dobro pristaje svima.

Ova haljina zaista izgleda dobro na svim tipovima tijela, napisala je.

Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 5 Foto: amazon.com

Pogledajte i sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru:

Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru