Ako opremate ormar komadima koji su idealni za prijelazno razdoblje, a koje ćete moći nositi i cijelu jesen, komad koji bi vam se mogao svidjeti jest udobna haljina opuštenog kroja koja se prodaje na Amazonu.

Galerija Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 1 Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 2 +2 Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 3

Haljina duljine do iznad koljena ima cijeli niz detalja koji ju čine neodoljivom - točkasti uzorak, volane na rukavima i rubovima, lagano podignuti ovratnik i rukave tri-četvrt dužine. Dobro kombinirana može biti dio modnih kombinacija gotovo cijelu godinu, a kod onih manje zimogroznih i cijelu godinu.

Dodatni je plus ove haljine činjenica da se ne gužva, a osim toga izuzetno je lagana. Prodaje se po cijeni od 25 dolara (167,80 kn) i dolazi u sedam različitih boja (njih pet ima točkice, dok su u prodaji i jednobojna zelena i crna haljina).

Popularna haljina na vezanje s Amazona Savršena haljina za posao: Model od 230 kuna koji odlično stoji ženama XS i XL veličine

Ponuda svečanih haljina u trgovinama je široka Već od 179 kn: 12 haljina za jesenska vjenčanja i druge svečane prigode

Više od 500 korisnica Amazona ocijenilo je ovu haljinu i u prosjeku joj dalo četiri od pet zvjezdica. Jedna od onih koja joj je dala čistu peticu napisala je da je haljinu nosila kao gošća na vjenčanju i da je zaradila gomilu komplimenata.

Materijal je sjajan i pristaje savršeno, dodala je.

Još jedna korisnica napisala je da je bila ugodno iznenađena ne samo kvalitetom haljine nego i time koliko dobro pristaje svima.

Ova haljina zaista izgleda dobro na svim tipovima tijela, napisala je.

Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 5 Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 5 (Foto: amazon.com)

Pogledajte i sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru:

Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru Mango, 249 kuna Zara, 299 kuna Bershka, 229 kuna +4 Fabio Rusconi (Karla), 1490 kuna

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju