Rijetko kada naći ćete odjevni komad koji je ugodan za nošenje, laska tijelu te je prigodan za nošenje na posao. Upravo zato žene su poludjele za haljinom na vezanje PattyBoutika koja se prodaje na Amazonu.

Galerija Popularna haljina na vezanje s Amazona Popularna haljina na vezanje s Amazona - 4 Popularna haljina na vezanje s Amazona - 5 +2 Haljina dolazi u dvadesetak različitih nijansa i uzoraka

Riječ je o modelu A-kroja koji vizualno stanjuje struk, a odlično pristaje ženama od broja XS do XL. Ima tri-četvrt rukave koji laskaju figuri, a podjednako dobro izgleda kad se sparuje s cipelama visokih i niskih potpetica. Uspješno se kombinira čak i uz tenisice.

Haljina brenda Dorothy Perkins "Višenamjenske" haljine: 15 modela iz novih kolekcija za sve prigode

Na raspolaganju je dvadesetak verzija iste haljine s decentnim uzorkom u nijansama od svijetloplave do crne. Dostupna je u veličinama od XS do XL, a ovisno o broju prodaje se po cijeni od 20 do 35 američkih dolara, odnosno od 133 do 233 kune.

Obožavam ovu haljinu. Imam je zasad u pet boja i sve su zapanjujuće. Boje su vrlo lijepe, savršeno mi pristaje i laska mojem tijelu. Nosim ih na posao i uvijek dobijem puno komplimenata. Kupit ću još pet novih, ostavila je komentar jedna od zadovoljnih žena na Amazonu.

Popularna haljina na vezanje s Amazona - 1 Haljina dolazi u dvadesetak različitih nijansa i uzoraka (Foto: amazon.com)

Haljina je prekrasna. Stisne tamo gdje treba, a taman lijepo pada preko bokova. Vrlo je fleksibilna – u njoj se može na posao ili na ljubavni sastanak, komentirala je druga dama.

Zahvaljujući odličnim recenzijama na Amazonu neki su modeli rasprodani, a nekolicina njih vraća se u prodaju za desetak dana.

Pogledajte i 15 haljina dugih rukava iz hrvatskih trgovina koje laskaju ženama bez obzira na konfekcijski broj:

15 haljina dugih rukava koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina Lijepa, udobna i praktična haljina dobrodošla je u svakoj garderobi Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 11 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 10 +12 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju