Osijek ima dugu tradiciju ukrašavanja javnog prijevoza pa njihov tramvaj uvijek poprimi boje blagdana koji nam dolaze.

Galerija

Tako je i ove godine GPP Osijek za građane i sve goste pripremio zabavni uskrsni sadržaj koji posebno privlači najmlađe.

Nakon božićnog tramvaja koji svake zime uveseljava staro i mlado, stanovnici i svi posjetitelji grada na Dravi, od sada mogu uživati i u uskrsnom tramvaju.

Već na prvi pogled uskrsni tramvaj izgleda kao proljetni dom zeca, jednog od glavnih simbola najvećeg kršćanskog blagdana. Osim zeca kojim je ukrašen tramvaj, u unutrašnjosti se mogu pronaći tako zanimljivi detalji.

Uskrsni tramvaj u Osijeku Foto: Dubravka Petric/Pixsell

Pisanice, pilići, gnijezda i ukrasna drvca, samo su neki od ukrasa koji su u osječki tramvaj unijeli čaroliju proljeća i nadolazećeg blagdana. Pod i sjedala tramvaja prekrila je zelena trava, a proljetno cvijeće dodatno je uljepšalo vožnju.  

Uskrsni tramvaj u Osijeku Foto: Vlado Kos/Cropix

Kako bismo pozdravili dolazak Uskrsa i proljeća, ponovno smo prigodno uredili naš osječki tramvaj, kažu iz GPP-a i pozivaju sve građane i goste da na trenutak odlože sve brige i digitalne medije i dožive pravu proljetnu čaroliju u koju nas može uvesti samo osječki tramvaj.

Osim tramvaja, Osijek je za građane pripremio još pregršt proljetnih zanimljivosti. Zekin sajam, ogromno gnijezdo i motozeke, samo su neki od sadržaja koji će zainteresirati mališane ovog Uskrsa.

10 ideja uz koje obične grane mogu postati najljepši ukras Uskrsa

Ako vas put ovih dana odvede u Slavoniju, nemojte zaobići proljećem obasjani Osijek. 

Uskrsni tramvaj u Osijeku Foto: Vlado Kos/Cropix