Osijek ima dugu tradiciju ukrašavanja javnog prijevoza pa njihov tramvaj uvijek poprimi boje blagdana koji nam dolaze.

Galerija Uskrsni tramvaj u Osijeku Uskrsni tramvaj u Osijeku Uskrsni tramvaj u Osijeku +10 Uskrsni tramvaj u Osijeku

Tako je i ove godine GPP Osijek za građane i sve goste pripremio zabavni uskrsni sadržaj koji posebno privlači najmlađe.

Nakon božićnog tramvaja koji svake zime uveseljava staro i mlado, stanovnici i svi posjetitelji grada na Dravi, od sada mogu uživati i u uskrsnom tramvaju.

Već na prvi pogled uskrsni tramvaj izgleda kao proljetni dom zeca, jednog od glavnih simbola najvećeg kršćanskog blagdana. Osim zeca kojim je ukrašen tramvaj, u unutrašnjosti se mogu pronaći tako zanimljivi detalji.

Uskrsni tramvaj u Osijeku Uskrsni tramvaj u Osijeku (Foto: Dubravka Petric/Pixsell)

Pisanice, pilići, gnijezda i ukrasna drvca, samo su neki od ukrasa koji su u osječki tramvaj unijeli čaroliju proljeća i nadolazećeg blagdana. Pod i sjedala tramvaja prekrila je zelena trava, a proljetno cvijeće dodatno je uljepšalo vožnju.  

Uskrsni tramvaj u Osijeku Uskrsni tramvaj u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Kako bismo pozdravili dolazak Uskrsa i proljeća, ponovno smo prigodno uredili naš osječki tramvaj, kažu iz GPP-a i pozivaju sve građane i goste da na trenutak odlože sve brige i digitalne medije i dožive pravu proljetnu čaroliju u koju nas može uvesti samo osječki tramvaj.

Osim tramvaja, Osijek je za građane pripremio još pregršt proljetnih zanimljivosti. Zekin sajam, ogromno gnijezdo i motozeke, samo su neki od sadržaja koji će zainteresirati mališane ovog Uskrsa.

10 ideja uz koje obične grane mogu postati najljepši ukras Uskrsa Grane za Uskrs Grane za Uskrs Grane za Uskrs +1 Grane za Uskrs

Ako vas put ovih dana odvede u Slavoniju, nemojte zaobići proljećem obasjani Osijek. 

Uskrsni tramvaj u Osijeku Uskrsni tramvaj u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju