Svako ljeto sa sobom novi neke nove trendove u ljepoti, a oni u današnje vrijeme nastaju na društvenim mrežama. Neki su sasvim novi i neviđeni, a drugi su pak reciklirani jer ih žene toliko vole pa im se rado vraćaju.

Galerija

Takva je situacija i kad govorimo o manikurama, a ovog ćemo ljeta ponovno gledati – sedefaste nokte. Beauty influencerice već su ih istaknule kao jedan od najvećih trendova ovog ljeta, što možemo vidjeti na Instagramu i TikToku.

Sedefasti nokti istovremeno su jednostavni i elegantni pa će se posebno svidjeti ljubiteljicama minimalizma, a odličan su izbor tijekom cijele godine. Ljeti su posebno popularni jer izgledaju kao unutrašnjost školjke, a karakterizira ih suptilni sjaj.

Radi se o trendu iz kojih su nastale brojne druge ideje, kao što su, primjerice, glazirani nokti ili nokti s efektom sjajila za usne

Divno izgledaju na kratkim i dugim noktima, a osim metalik-nijansi koje su najpopularnije, na društvenim mrežama mogu se pronaći i primjerci manikura u raznim bojama – od pastelnih pa sve do onih veselijih.

Sedefasti nokri Foto: Instagram@gelsbyfliss

Bez obzira na to jeste li ljubitelj klasičnih nijansi ili se želite odvažiti s modernijim bojama, sedefasti nokti su trend koji ne smijete propustiti ovog ljeta, a u galeriji možete pronaći ideje koje možete pokazati u svom najdražem salonu.

Sedefasti nokti Foto: Instagram@manifantasy

Nježna manikura bit će najveći hit ovog ljeta, a još i naglašava preplanuli ten

Manikura s efektom sjajila za usne: Sočna i elegantna nasljednica glaziranih noktiju