Novu kolekciju visoke mode za proljeće/ljeto 2022. na Pariškom tjednu mode pokazala je i talijanska luksuzna modna kuća Fendi, čiju reviju nisu propustile brojne dame iz javnog života. Europske glumice, modeli, zvijezde Instagrama, YouTubea i TikToka došle su pogledati što je novo pripremio slavni Fendi.

Nema tog modnog trenutka u Parizu koji može proći nezamijećeno. Tako se i street style kombinacije s ulica pariške metropole pomno proučavaju i budu inspiracija ljubiteljicama mode diljem svijeta za vlastita odjevna izdanja.

A haute couture revija modne kuće Fendi održana u sklopu Pariškog tjedna mode okupila je dame koje su za tu priliku pokazale svoja najbolja street style izdanja, više proljetna nego zimska jer je i prikazana kolekcija iz sezone proljeće/ljeto 2022. godine.

Od obuće prevladavaju visoke čizme i sandale - potpuni kontrast, ali s besprijekornim stilom. Kad je riječ o samoj odjeći, dominiraju minice i kratke hlačice, koje sjajno pristaju uz visoke čizme, ali i gležnjače. Oduševio nas je i lagani dugački kaput u najsvjetlijoj nijansi sive s dubokim dekolteom i potpisom kuće Fendi, uz koji savršeno pristaju svijetlosive hlače širih nogavica.

Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

Kako se to radi u Parizu, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili deset street style izdanja s pariških ulica koja želimo kopirati ovoga proljeća.