Novu kolekciju visoke mode za proljeće/ljeto 2022. na Pariškom tjednu mode pokazala je i talijanska luksuzna modna kuća Fendi, čiju reviju nisu propustile brojne dame iz javnog života. Europske glumice, modeli, zvijezde Instagrama, YouTubea i TikToka došle su pogledati što je novo pripremio slavni Fendi.

Nema tog modnog trenutka u Parizu koji može proći nezamijećeno. Tako se i street style kombinacije s ulica pariške metropole pomno proučavaju i budu inspiracija ljubiteljicama mode diljem svijeta za vlastita odjevna izdanja.

A haute couture revija modne kuće Fendi održana u sklopu Pariškog tjedna mode okupila je dame koje su za tu priliku pokazale svoja najbolja street style izdanja, više proljetna nego zimska jer je i prikazana kolekcija iz sezone proljeće/ljeto 2022. godine.

Od obuće prevladavaju visoke čizme i sandale - potpuni kontrast, ali s besprijekornim stilom. Kad je riječ o samoj odjeći, dominiraju minice i kratke hlačice, koje sjajno pristaju uz visoke čizme, ali i gležnjače. Oduševio nas je i lagani dugački kaput u najsvjetlijoj nijansi sive s dubokim dekolteom i potpisom kuće Fendi, uz koji savršeno pristaju svijetlosive hlače širih nogavica.

Slika nije dostupna Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Slika nije dostupna Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

Kako se to radi u Parizu, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili deset street style izdanja s pariških ulica koja želimo kopirati ovoga proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju