Kada su u pitanji lakovi za nokte i manikure, jedno je sigurno - ljeto 2024. rezervirano je za žive boje koje će naglasiti preplanuli ten i našim noktima dodati malo živosti i šarenila.

Galerija

Trendovi u manikurama mijenjaju se velikom brzinom, a u današnje vrijeme nastaju na društvenim mrežama. Već kratkim pogledom na trendove u manikurama, možemo primijetiti da će jedna bolja biti glavni hit ovog ljeta.

Radi se o takozvanoj peach fuzz boji, koju je Institut za boje Pantone proglasio bojom godine. To je nježna i mirna nijansa boje pijeska ili bež s primjetnim tonovima marelice, naranče i breskve. U proteklih šest mjeseci polako se uvukla u naše domove, a ovog ćemo je ljeta gledati i na noktima.

Peach fuzz nokti Foto: Instagram

Ona je savršen izbor za sve žene koje biraju jednostavne nijanse i koje se ne žele pretjerano isticati, a istovremeno žele sofisticiran, ljetni i vrckavi look na svojim noktima. Bez obzira na to birate li inače manikure s upečatljivim motivima ili volite jednostavnost – boju godine vrlo lako možete uklopiti u vaš stil.

Peach fuzz nokti Foto: Instagram@lakovaya_zona

Jedna od njezinih najvećih prednosti jest to što izgleda upečatljivo i nježno te naglašava preplanuli ten i nije ju tako teško postići u salonima.

Ako ovog ljeta boju godine želite na svojim noktima, zavirite u našu galeriju na početku teksta i inspirirajte se divnim idejama koje možete pokazati u salonu.

Peach fuzz nokti Foto: Instagram@lakovaya_zona

Pogledajte i 10 ideja za nokte koji će se nositi ovog proljeća. 

10 ideja za jednostavne, ali vrlo upečatljive nokte s motivom trešnje

Naše čitateljice su lajkovima odlučile koja manikura je stvorena za proljeće

Nova manikura posebno će se svidjeti ljubiteljicama minimalizma