Slavni institut za boje Pantone tradicionalno u prosincu objavljuje koja će boja obilježiti nadolazeću godinu. Tako su objavili da je boja 2024. godine "13-1023 Peach Fuzz".

Galerija Boja godine u interijeru Boja godine u interijeru Boja godine u interijeru +12 Boja godine u interijeru

Izvršna direktorica Pantonea, Leatrice Eiseman, poručila je kako nijansa "PANTONE 13-1023 Peach Fuzz" obuhvaća njihovu želju da njeguju sebe i druge.

U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i povezanošću, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom. Nijansa koja odjekuje suosjećanjem, nudi taktilni zagrljaj i bez napora spaja mladenačko s bezvremenskim, poručila je Eiseman.

Peach Fuzz je boja 2024. godine Peach Fuzz je boja 2024. godine (Foto: Shutterstock)

Inače riječ je o baršunastoj nježnoj boji breskve koja, poručuju iz Pantonea, donosi osjećaj dobrote i nježnosti. Ova topla i ugodna nijansa ističe želju za zajedništvom s drugima ili za uživanjem u trenutku tišine.

Boja godine u interijeru Boja godine u interijeru (Foto: Living4media)

Privlačna nijansa smještena negdje između ružičasate i narančaste boje može pomoći u pronalasku unutrašnjeg mira, što ima utjecaj na naše blagostanje. Boja je istovremeno slatka i prozračna te evocira novu modernost.

Ova boja, između oostalog, divno izgleda kao dio interijera. Iz Instituta poručuju kako će ona u svakom domu stvoriti ugodan ambijent.

Boja godine u interijeru Boja godine u interijeru (Foto: Living4media)

Oba boja može dominirati prostorom ili je u vaš dom možete unijeti pomoću detalja kao što su primjerice zavjese.

Kako biste se uvjerili da ova boja izgleda divno u interijerima, zavirite u našu galeriju gdje vas čeka 15 fotografija koje vam mogu poslužiti i kao inspiracija prilikom uređenja.

Nema čega nema! Zagrepčanka Ines svoju je kuću pretvorila u nestvarnu božićnu fantaziju Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 4 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 11 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 5 +30 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 4

Kuhinja je fantazija: Kuća u predgrađu zbog koje je vrijedilo otići iz centra Rijeke Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 11 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 4 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 5 +11 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju