Kada su u pitanji lakovi za nokte i manikure, jedno je sigurno - proljeće 2024. rezervirano je za žive boje i šarene nokte koji mame osmijeh na lice. Isti trend nastavit će se i u ljetnim mjesecima.

Galerija Proljetni nokti Proljetni nokti - 10 Proljetni nokti - 9 +8 Proljetni nokti - 8

Neki među nama sami su postali pravi majstori manikure, drugi odlaze u kozmetičke salone. U koju god skupinu da spadate, ovo proljeće nećete pogriješiti ako za svoje nokte odaberete optimistične, vesele i šarene opcije.

Proljetni nokti - 3 Proljetni nokti - 3 (Foto: Shutterstock)

Trendovi u manikurama neprestano se mijenjaju, a među svima njima moramo zapamtiti samo jedno pravilo - u modi su nokti koji nam se sviđaju. Ipak, stručnjaci napominju da će i ovog proljeća društvene mreže osvajati pastelne nijanse i cvjetni motivi, a francuska manikura u bojama još uvijek ponosno drži prvo mjesto na listi popularnosti. 

Proljetni nokti - 4 Proljetni nokti - 4 (Foto: Shutterstock)

Mi smo u nastavku izdvojili deset upravo takvih manikura za koje je, istina, potrebno malo strpljenja, ali jednom kada budu gotove, imat ćete nokte s kojih nećete moći skinuti pogled.

Naravno, druga je opcija da se s nekom od fotografija pojavite kod svoje majstorice za nokte.

Proljetni nokti - 6 Proljetni nokti - 6 (Foto: Shutterstock)

Mogu se napraviti doma: Novi nokti svidjet će se ljubiteljicama minimalizma Nokti s efektom sapuna Nokti s efektom sapuna Nokti s efektom sapuna +6 Nokti s efektom sapuna Baršunasti nokti trend su kojem se žene vraćaju sezonama i to s razlogom Baršunasti nokti Baršunasti nokti Baršunasti nokti +15 Baršunasti nokti

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju