Kada su u pitanji lakovi za nokte i manikure, jedno je sigurno - proljeće 2022. rezervirano je za žive boje i šarene nokte koji mame osmijeh na lice. Isti trend nastavit će se i u ljetnim mjesecima.

Neki među nama sami su postali pravi majstori manikure, drugi odlaze u kozmetičke salone. U koju god skupinu da spadate, ovo proljeće nećete pogriješiti ako za svoje nokte odaberete optimistične, vesele i šarene opcije.

Mi smo u nastavku izdvojili deset upravo takvih manikura za koje je, istina, potrebno malo strpljenja, ali jednom kada budu gotove, imat ćete nokte s kojih nećete moći skinuti pogled. Naravno, druga je opcija da se s nekom od fotografija pojavite kod svoje majstorice za nokte.

Novo lice francuske manikure Novo lice francuske manikure: Najpopularniji način za ukrašavanje noktiju u 2021.

Nude lakovi su uvijek elegantna opcija Za elegantan izgled i prividno duže prste: 10 "golih" lakova kojima se uvijek vraćamo

1. Proljetni pastelni nokti

Ovo je manikura koju sigurno možete odraditi sami. Bitno je samo da imate više lakova u pastelnim nijansama i da onda nokte lakirate u različite nijanse.

2. Jednostavne pruge

I ovo je izvedivo kod kuće. Nokte možete nalakirati u neku neutralnu nijansu, čak i prozirnim lakom za nokte, a onda na vrhovima napravite dvije pruge u dvije nijanse neke boje. Narančasta izgleda super.

3. Zeleni nokti

Ovdje se ne radi o običnim zelenim noktima. Radi se o zabavnoj formi koja zahtijeva nešto više truda i nanošenje više nijansi. Bitno je da pustite svaku nijansu da se osuši prije dodavanja nove (ili potražite pomoć manikirke).

4. Voćni nokti

Većina nas ipak ne može naslikati male kivije ili jagode na nokte, ali postoje nadarene umjetnice za nokte koje to itekako znaju pa im pokažite ovu fotografiju ako želite voćnu manikuru.

5. Pjegavi nokti

Mogu biti dvobojni kao na fotografiji, a mogu biti i jednobojni. U svakom slučaju, pjegavi nokti izgledaju spektakularno i mame osmijeh na lice.

6. Trobojni vrhovi

Ovo će odlično izgledati na dužim noktima. Prozirni lak i tri boje na vrhovima dovoljni su da dobijete proljetne nokte koji malo podsjećaju i na dugu.

7. Tie-Dye nokti

Tie-Dye više nije rezerviran samo za odjeću. Taj se uzorak preselio i na nokte i izgleda odlično. Za to ćete čudo, vjerujemo, također trebati pomoć svoje majstorice za nokte.

8. Kolor-blok nokti

Opet smo na manikuri koja je uz malo strpljenja izvediva i kod kuće. Sve što trebate jest uzeti boje koje vam se sviđaju i nanijeti ih kao na fotografiji ili slično.

9. Nokti uokvireni zlatom

Svaka boja i uzorak na noktima otići će na višu razinu ako rub svakog nokta obojite zlatnim lakom. Ako taj lak ima šljokice, rezultat je još bolji.

10. Cvjetni nokti

Cvjetni uzorak vjerojatno je najpopularniji proljetni uzorak, a on ne mora biti rezerviran samo za lepršave haljine i druge odjevne komade. Cvijeće izgleda jednako predivno i na noktima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju