Ovih dana ćete, ako već niste, krenuti u potragu za poklonima za vaše najmilije. Ako među svojim voljenima imate pravu zaljubljenicu u beauty proizvode koja obžavama maziti i paziti svoju kožu i kosu, onda ćete je sigurno obradovati nekim proizvodom zahvaljujući kojem će njezine kosa i koža izgledati još bolje i ljepše.

Galerija

Ako vam treba pomoć oko kupovine, za sve vaše ljubiteljice beauty proizvoda u nastavku smo izdvojili deset opcija s kojima ih možete razveseliti za ove blagdane. Popis je šarolik pa možete birati izmđu proizvoda za njegu kože lica, tijela, usana, ali i kose.

Afrodita Professional Pure Gold 24ka luksuzna maska

Ova maska je odličan izbor za one kojima "obične" kreme nisu dovoljne. Sa zlatnim aktivnim sastojcima obavija zahtjevnu zrelu kožu u bezvremenski sjaj i dugotrajnu udobnost. Namijenjena je za suhu, umornu kožu lica, vrata i dekoltea.

Afrodita Proffesional Pure Gold 24ka luksuzna maska, 44 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Frankly Good šećerni piling za tijelo

Ovo je piling namijenjen za čišćenje, eksfolijaciju i njegu tijela tijekom tople kupke ili tuširanja. Sitni kristali šećera izvršiti će eksfolijaciju tijela, a kozje mlijeko, maslinovo ulje i kakao maslac dodatno njegovati i hidratizirati kožu.

Frankly Good šećerni piling za tijelo, 15 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

L’Huile De Leonor Greyl

Ovaj kultni tretman kosu trenutačno hidratizira, raspliće, štiti, omekšava i proljepšava. Sadrži organsko kokosovo ulje, organsko ulje sjemenki sezama, organsko ulje jojobe te organsko ulje sjemenki suncokreta.

Ulja sadrže sve vitamine i hranjive sastojke koji hidratiziraju i jačaju kosu. Idealno je korištenje tijekom cijele godine, a posebno će goditi kosi koja je suha.

Leonor Greyl L'Huile De ulje za kosu, 38 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Immortella krema za područje oko očiju s bio-retinolom

Krema je ovo koja zaglađuje, posvjetljuje i hidratizira kožu oko očiju. Pomaže oko tamnih kolutova, suhoće, finih linija i bora.

Immortella krema za područje oko očiju s bio-retinolom, 16,90 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

LaPiel Glow BABE pink

Ovo je hidratantna, mirisna i sjajna vodica koja koži daje sjaj, njeguje je, hidratizira te poboljšaav njezinu elastičnost. Namijenjena je za lice i tijelo.

LaPiel Glow BABE pink Foto: Internetska stranica proizvođača

Biologique Recherche Biokiss balzam za regeneraciju usana

Ovo je odličan balzam za regenraciju koji hrani i obnavlja ispucalu i suhu kžu usana. Zahvaljujući antioksidativnim i smirujućim svojstvima štiti usne od štetnih vanjskih utjecaja, dajući im osjećaj ugode i mekoće.

Biologique Recherche Biokiss blazam za regeneraciju usana Foto: Internetska stranica proizvođača

Kiehl's Creme de Corps bogat, nemasan losion za tijelo s kakao maslacem i beta-karotenom

Ovaj nemasni losion za tijelo s kakao maslacem, beta-karotenom i skvalanom, ostavlja kožu elegantno mekom. Hidratizira suhu kožu i radi na njezinoj teksturi, a namijenjen je za sve tipove kože, posebno za suhu.

Kihehl's Creme de Corps bogat, nemasan losion za tijelo s kakao maslacem i beta-karotenom, 56,50 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Uchka balancing mist

Uchka balancing mist je očaravajući blend prirodnih tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih esencija za prvi korak njege nakon čišćenja lica, osvježenje i rehidraciju tijekom dana te fiksiranje make-upa.

Uchka balancing mist, 40 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Hvaroma krema za ruke Ilda

Krema sadrži ekstrakte dviju moćnih biljaka - cvijeta nevena i korijena gaveza. Dovoljno ju je naijeti jednom do dva puta dnevno kak bi vaša koža bila nahranjena i zaštićena od svakodnevnih izazova.

Hvaroma krema za ruke Ilda, 8 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Ghrei body butter glow

Ovaj proizvod je divna kombinacija bogatih sastojaka sa iznimnom apsorpcijom koji njeguju i daju ljepotu, hidrataciju i sjaj te blagi preplanuli ton koži lica i tijela tijekom cijele godine. Odlična je zamjena za bronzer.

Ghrei body butter glow, 28 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Devet krema i jedan serum za lice koji rade sve da umanje bore i uspore starenje kože

Puderi za volumen koji odgovaraju svakom tipu kose, izdvojili smo ih osam za svačiji ukus