Za par dana ljeto nam stiže i kalendarski, ali s obzirom na to koliko su temperature visoke slobodno možemo reći kako diljem naše zemlje već vlada pravi ljetni ugođaj, pogotovo na obali.

Međutim, neće se svi ovih dana uputiti na more nego će osvježenje potražiti na obalama rijeka i jezera ili pak na bazenima i ostalim kupalištima.

Za uživanciju u ljetnim radostima najpotrebniji nam je kupaći kostim, a među traženim modelima i dalje su oni jednodijelni.

Upravo su jednodijelni badići omiljeni među ženama jer prije svega pružaju osjećaj sigurnosti za razliku od dvodijelnih koji lako skliznu tijekom kupanja ili sunčanja, a ujedno pristaju svakom obliku tijela.

Stižu novi modeli: Kupaći kostimi koji bi ove sezone mogli zavladati plažama

Naravno, kupovina kupaćih kostima većini žena predstavlja pravu gnjavažu jer je umoru raznolikih modela često teško pronaći onaj pravi, a mi vam zato danas donosimo mali presjek ponude jednodijelnih badića kako bismo vam olakšali potragu.

Prema najavama modnih znalaca, ove sezone nosit će se modeli s izrezanim detaljima, a popularni su i badići s dodatkom šljokica ili bilo kakvih blještavih elemenata. Ako pak želite najjednostavniji model, ne brinite jer i njih ima na pretek.

Zavirite u galeriju i razgledajte 15 jednodijelnih kupačih kostima koje smo izdvojili za vas i ponude raznih komercijalnih brendova.