Sezona kupanja već je otvorena i narednih mjeseci mnogi će iskoristiti slobodno vrijeme za uživanje na morskim plažama, rijekama, jezerima i bazenima. Neke dame posegnuti za starim kupaćim kostimima, ali mnogo je onih koje će se ovih dana uputiti u kupovinu i potražiti novi model. U nastavku provjerite koji su to modeli već na glasu kao hit sezone.

Galerija Chanel, RTW, proljeće/ljeto 2022. Kupaći kostim s remenom Cut out kupaći kostim +4 Kupaći kostim s metalik odsjajem

Kupaći kostimi s remenom

Kao potencijalni hit na plažama modni znalci najavljuju modele kupaćih kostima s remenom. Ako badići s ovim dodatkom uistinu zažive, za njihovu popularnost moći ćemo zahvaliti modnoj kući Chanel koja je u svojoj ready-to-wear kolekciji za proljeće/ljeto 2022. godine prikazala upravo takve kupaće kostime.

Chanel, RTW, proljeće/ljeto 2022. Chanel, RTW, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Profimedia)

Kupaći kostim s remenom Kupaći kostim s remenom (Foto: Profimedia)

"Cut out" modeli

Možda su nezgodni za sunčanje, ali zato su vizualno vrlo efektni. Kupaći kostimi s izrezima vraćaju se u velikom stilu, a bit će idealni za one dame koje ne vole provoditi previše vremena na suncu i drže se hlada.

Cut out kupaći kostim Cut out kupaći kostim (Foto: Profimedia)

Modeli s dodatkom sjaja

Šljokice i blještava metalik tekstura ove proljetno-ljetne sezone apsolutni su must have i to u svim modnim sferama, uključujući i odjeću za plažu. Nećete pogriješiti ako odaberete model s malo sjaja ili šljokičastih aplikacije. U ovom slučaju manje nije više i zato se slobodno razigrajte kod odabira svog novog kupaćeg kostima.

Kupaći kostim s metalik odsjajem Kupaći kostim s metalik odsjajem (Foto: Profimedia)

Kupaći kostim s metalik odsjajem Kupaći kostim s metalik odsjajem (Foto: Profimedia)

Kupaći kostimi u crnoj boji

Dobra vijest za sve ljubiteljice neutralnih nijansi - modeli kupaćih kostima u crnoj i bijeloj boji također su najavljeni kao hit sezone.

Kupaći kostimi u crnoj boji Kupaći kostimi u crnoj boji (Foto: Profimedia)

Chanel, RTW, proljeće/ljeto 2022. Chanel, RTW, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju